MapGear B.V.

MapGear B.V. is een innovatief geo-ICT bedrijf gespecialiseerd in desktop- en mobiele applicaties. Wij ontwikkelen interactieve websites en geo apps en bieden ook bijbehorende apparatuur zoals geo-tablets, GPS-camera's en TouchTables. Door onze brede en jarenlange ervaring kunnen wij altijd professioneel advies geven en een oplossing bieden die voor uw situatie het beste is.


MapGear levert ook kant- en-klare geo applicaties zoals MapServe Online, een GIS kaartviewer die in vele interactieve websites wordt toegepast vanwege zijn snelheid, betrouwbaarheid en grafische kwaliteiten. Ook ontwikkelden wij de Zonnekaart, een webapplicatie die de potentie voor zonne-energie op daken doorrekent en geografisch weergeeft.


Ook voor GIS-projecten en kaartvervaardiging kunt u bij MapGear terecht. De afgelopen jaren werden meer dan 100 eenvoudige en complexe GIS-projecten uitgevoerd voor vele opdrachtgevers, waaronder gemeenten, provincies en Rijkswaterstaat.

Standnummer

3.5.43

Website

Sectoren

Advies & Beheer


  • Innovaties en de nieuwste ontwikkelingen over ontwerp, inrichting, onderhoud en beheer van openbare ruimte.

  • "Dit is de beurs, iedereen komt hier. Houden zo. Er zijn genoeg beurzen het hele jaar door, maar dit is wel degene waar je wilt zijn."

  • Alles over openbare ruimte, dus ook over smart cities, klimaatverandering en duurzaamheid!

  • "Dit evenement is absoluut van grote waarde voor iedereen die zich bezighoudt met de openbare ruimte."