Mijn Energiefabriek

Over Mijn Energiefabriek

Mijn Energiefabriek is leverancier van intelligente oplossingen voor zonnepanelen en zonneboilers. Alle producten die door ons geleverd worden, zijn erop gericht de opgewekte zonne-energie optimaal te benutten. Wij zijn altijd op zoek naar systemen die functioneel van uitstekende kwaliteit zijn, maar ook aan het design besteden we aandacht.

Kwaliteit van de producten en kunde van de installateurs zijn van groot belang voor een zo hoog mogelijk rendement van een installatie met zonnepanelen. Mijn Energiefabriek is dealer van verschillende soorten zonnepanelen, omvormers en optimizers. DMEGC, Panasonic, IBC, LG SolarEdge, Enphase zijn slechts een kleine opsomming van de merken die bij ons verkrijgbaar zijn.

We stellen hoge eisen aan de producten die wij leveren. Daarnaast zijn we altijd op zoek naar de beste productcombinaties, zodat u er zeker van kunt zijn dat u uw klanten voorziet van een gedegen en kwalitatief hoogstaande PV installatie. Natuurlijk zijn de panelen die wij verkopen getest en voldoen zij aan de gestelde kwaliteitseisen.

Standnummer

3.6.07

Sectoren

Advies & Beheer


  • Innovaties en de nieuwste ontwikkelingen over ontwerp, inrichting, onderhoud en beheer van openbare ruimte.

  • "Dit is de beurs, iedereen komt hier. Houden zo. Er zijn genoeg beurzen het hele jaar door, maar dit is wel degene waar je wilt zijn."

  • Alles over openbare ruimte, dus ook over smart cities, klimaatverandering en duurzaamheid!

  • "Dit evenement is absoluut van grote waarde voor iedereen die zich bezighoudt met de openbare ruimte."