Jarola

De oorsprong van Jarola ligt bij Wildkamp, toonaangevende technische groothandel sinds 1972. In de loop der jaren is Wildkamp uitgegroeid tot een dynamische onderneming met 45 filialen, waar nog altijd de sfeer van een familiebedrijf heerst.

Jarola is een handelsplatform dat op een innovatieve manier verbindingen legt met en tussen marktpartijen die elkaar verder kunnen helpen. Wij kijken daarvoor naar de totale keten, van producent tot eindklant. Daarbij maakt het verouderde 'transactiedenken' − uitsluitend gericht op in- en verkoop − plaats voor 'relatiedenken'. Het gaat ons niet alleen om het succes van het moment, maar met name om het succes op de langere termijn.

Schouder aan schouder met onze partners gaan we op zoek naar manieren om relaties met klanten te verduurzamen. Essentieel in dit verband is dat elke partij zijn eigen kennis en ervaring inbrengt. Onder het motto 'the best of different worlds' willen we samen komen tot een totaalaanbod met een unieke toegevoegde waarde.

Voor het realiseren van maatwerk-oplossingen beschikt Jarola over een eigen bewerkingsafdeling. Indien gewenst kunnen werkzaamheden met andere bedrijven worden uitgevoerd. De maatwerkoplossingen van Jarola worden momenteel al toegepast in de agrarische sector, de binnenvaart, de chemische industrie, de standbouw en de voedingsindustrie.

Standnummer

3.6.12

Website

Sectoren

Advies & beheer