Goede Speelprojecten

Kinderen en jongeren hebben de openbare ruimte hard nodig: om te spelen, om naar school te gaan, om te fietsen, elkaar te ontmoeten, hun stad te ontdekken en te recreëren. Een kindvriendelijke openbare ruimte biedt kinderen bescherming, bewegingsvrijheid en belevingswaarde. Maar de openbare ruimte heeft op haar beurt kinderen en jongeren even hard nodig. Immers, zij maken van de openbare ruimte een sociale ruimte!

Het realiseren van kwaliteit is meer dan het 'zomaar' (her)inrichten van straten en pleinen. Kwaliteitsvolle publieke ruimten faciliteren ontmoeting en fraaie, kunstzinnig vormgegeven objecten dragen niet alleen bij tot die ontmoeting, maar bovenal tot het gebruik daarvan!.

Goede Speelprojecten is leverancier van hoogwaardige en duurzame speeltoestellen voor schoolpleinen, speeltuinen en in de openbare ruimte.
Naast het brede, verrassende assortiment zijn wij specialist in maatwerk en projectbegeleiding. In ons advies richten wij ons nadrukkelijk op 'inclusive play'.
Alle objecten voldoen aan de wettelijke veiligheidseisen.

Onze productlijnen:
Robuust robinia, robuust staal, varioset mini, speelkunst, hightech adrenaline, hightech amico, hightech fun4all, hightech klimtollen, hightech ruimtenetten, kidstramps, hightech silhouette, taaltuin en metro sport.

Goede speelprojecten staat ook op stand 2.1.44

  • Innovaties en de nieuwste ontwikkelingen over ontwerp, inrichting, onderhoud en beheer van openbare ruimte.

  • "Dit is de beurs, iedereen komt hier. Houden zo. Er zijn genoeg beurzen het hele jaar door, maar dit is wel degene waar je wilt zijn."

  • Alles over openbare ruimte, dus ook over smart cities, klimaatverandering en duurzaamheid!

  • "Dit evenement is absoluut van grote waarde voor iedereen die zich bezighoudt met de openbare ruimte."