DUS Dienstverlening

DUS is actief in de Randstad en een STER in de volgende sectoren:

Groenvoorziening
Groenpersoneel kunnen we te hooi en te gras inzetten. Juist in de groenvoorziening wordt veel flexibiliteit verwacht, niet in het minst door weersomstandigheden. Bedrijven in deze sector hebben gedurende het voorjaar en de zomer extra mensen nodig, en dan hebben we het niet alleen over het onkruid wieden. Ons groenpersoneel bevindt zich over het algemeen in het middenkader, maar we kunnen ook de werving en selectie van hoger geschoold personeel verzorgen. Veel personeel in deze sector vindt via DUS een tijdelijke of vaste werkgever.

Infra
Als geen ander weet DUS Dienstverlening dat personeel binnen de Infra en GWW een steeds moeilijker vraagstuk aan het worden is. Een tekort aan ervaren Grondwerkers, Kraanmachinisten, Shovelmachinisten en Stratenmakers en een steeds kortere perioden voor de uitvoering van projecten vragen om flexibele arbeid. Door jarenlange ervaring met het plaatsen van personeel in de Infra- en GWW sector voorziet DUS u op tijd van de juiste vakkracht. Alle medewerkers zijn voorzien van de juiste PBM's en natuurlijk VCA certificaat.

Bouw
Ons personeel voor de bouwsector is uit het goede hout gesneden. Wij zorgen voor mensen waar u op kunt bouwen en koppelen de je juiste persoon aan de juist job. Onze ( Beton, renovatie, nieuwbouw, afbouw ) Timmermannen, Stelleurs en andere vaklieden die betrokken zijn bij de bouw hebben de juiste kennis en expertise in huis voor uw project. Laat dus rustig uw opdrachten uitvoeren door gekwalificeerd DUS vakmensen. Ook bemiddelen wij ZZP-ers

Techniek
Bij DUS bieden we alleen personeel dat weet waarover ze praat. Behalve praten kunnen ze echter ook heel goed de handen uit de mouwen steken. We leveren zowel mensen die anderen kunnen aansturen als vaklieden met enkel een lasdiploma.

Standnummer

4.1.06

Sectoren

Groen

Advies & Beheer


  • "Dit evenement is absoluut van grote waarde voor iedereen die zich bezighoudt met de openbare ruimte."

  • Innovaties en de nieuwste ontwikkelingen over ontwerp, inrichting, onderhoud en beheer van openbare ruimte.

  • "Dit is de beurs, iedereen komt hier. Houden zo. Er zijn genoeg beurzen het hele jaar door, maar dit is wel degene waar je wilt zijn."

  • Smart cities, duurzaamheid, veiligheid, et cetera, alle aspecten van openbare ruimte.