InRIO advies- en ingenieursbureau

InRIO advies- en ingenieursbureau B.V. geeft praktijkgerichte ondersteuning op het gebied van riolering en water. Daarbij ligt een sterke focus op het gebied van rioolbeheer en rioolrenovaties. Wij adviseren en ontzorgen opdrachtgevers met grote inhoudelijke deskundigheid, slimme en kostenbesparende werkmethoden op de manier die het beste bij uw organisatie past.

InRIO is in 2007 opgericht door Edith Jansen, maar uitgegroeid tot een klein gespecialiseerd adviesbureau met meerdere adviseurs en projectondersteuners. InRIO werkt vooral voor gemeenten en andere overheden, maar ook als rioolrenovatiespecialist voor adviesbureaus.

InRIO beoordeelt rioolinspecties, geeft adviezen, maakt en controleert sterkteberekeningen, begeleidt en ondersteunt bij de voorbereiding, communicatie en uitvoering van onderhouds- en rioolrenovatieprojecten. InRIO werkt samen met Duitse onderzoeksinstituten voor het laten testen van proefstukken uit de relining en adviseert over de eindkwaliteit. Daarnaast geeft Edith Jansen cursussen en workshops over rioolrenovaties (o.a. voor Stichting RIONED en Wateropleidingen). InRIO ontwikkelt innovatieve methoden voor de analyse en beoordeling van rioolinspectiegegevens, inclusief maatregelen en kostenkentallen en lange termijn planningen. InRIO helpt u bij effectief rioolbeheer, het maken van uw vGRP en ondersteunt u om uw rioleringsprojecten en -plannen goed af te ronden.

Standnummer

2.4.04

Website

Sectoren

Ondergronds

  • Innovaties en de nieuwste ontwikkelingen over ontwerp, inrichting, onderhoud en beheer van openbare ruimte.

  • "Dit is de beurs, iedereen komt hier. Houden zo. Er zijn genoeg beurzen het hele jaar door, maar dit is wel degene waar je wilt zijn."

  • Alles over openbare ruimte, dus ook over smart cities, klimaatverandering en duurzaamheid!

  • "Dit evenement is absoluut van grote waarde voor iedereen die zich bezighoudt met de openbare ruimte."