Stelcon

De originele verharding op elk terrein

Betonproducten van Stelcon® zijn een begrip geworden. En met reden. Er zijn betonnen terreinverhardingen van Stelcon die al tientallen jaren hun functie vervullen, tot op de dag van vandaag, naar volle klanttevredenheid. Dat kan alleen maar doordat Stelcon betonnen bedrijfsverharding met aandacht worden geproduceerd. Duurzaam, flexibel inzetbaar, voor elke belasting en praktisch onderhoudsvrij. Er is dan ook maar één originele Stelconverharding. Te herkennen aan het merk Stelcon dat u altijd terug vindt in de bedrijfsvloer en in de inmiddels zo bekende unieke stalen hoeklijnen die zo kenmerkend zijn voor de originele, hoogkwalitatieve Stelcon betonplaten van constructief beton.

Niet voor niets is Stelcon specialist in verhardingen voor bedrijfsterreinen. Die positie danken we ook aan onze specifieke kennis van de markt. Een rijk productassortiment is daarvan het bewijs. We leveren zowel permanente als tijdelijke verhardingen. Voor buiten en binnen. Ook voor milieugevoelige projecten zijn de ondoordringbare Stelcon betonplaten en -afwateringssystemen de beste keus. En voor lastige hoeken maken we orderspecifieke pasplaten. Bovendien kunnen we meedenken over zaken als productkeuze, het beste legbed, het ideale legplan en een goede afwatering. Wat kunt u anders verwachten van het origineel. Van Stelcon dus.

Standnummer

4.1.03

Website

Sectoren

Bestrating


  • Innovaties en de nieuwste ontwikkelingen over ontwerp, inrichting, onderhoud en beheer van openbare ruimte.

  • "Dit is de beurs, iedereen komt hier. Houden zo. Er zijn genoeg beurzen het hele jaar door, maar dit is wel degene waar je wilt zijn."

  • Alles over openbare ruimte, dus ook over smart cities, klimaatverandering en duurzaamheid!

  • "Dit evenement is absoluut van grote waarde voor iedereen die zich bezighoudt met de openbare ruimte."