Sustainder

Sustainder is een nieuw, innovatief Nederlands merk dat smart lighting en smart city oplossingen levert aan klanten in binnen- en buitenland. Ons bedrijf komt voort uit de combinatie van de voormalige Philips armaturenfabriek in Emmen en het bedrijf Dazzletek in Breda, dat gespecialiseerd is in intelligente besturingssystemen voor openbare verlichting.


Het begint met licht


Het verlichtingsnetwerk vormt voor ons de centrale hub voor de smart city. Een open systeem waar telkens nieuwe applicaties aan worden toegevoegd. In de snel veranderende wereld is het van belang om toekomstvaste oplossingen te bieden. Al onze armaturen zijn daarom modulair opgebouwd en bevatten basis-sensoriek die metingen mogelijk maken van onder andere temperatuur, lichtgevoeligheid en energieverbruik. Zo bouwen we aan een duurzame, veilige en gezonde samenleving. Daarbij hanteren we de volgende 6 principes, richtlijnen voor onze manier van denken en doen:


1. Be future proof


Het verlichtingsnetwerk is de basis voor de smart city met de lantaarnpaal als vertrekpunt. Onze armaturen zijn dankzij het unieke cassette systeem, connectivity en open architectuur vandaag al gereed voor toekomstige ontwikkelingen.


2. Walk the talk


Er wordt veel gesproken over slimme verlichting. Wij voegen de daad bij het woord zodat u vandaag al kan beginnen. Met onze eigen kwaliteitsproducten gemaakt in onze eigen fabriek. Dutch design, made in Holland.


3. Be committed


Bijdragen aan de transitie naar een duurzame samenleving. Dat zit in ons DNA. Met betrokken mensen en toekomstbestendige producten.


4. Be agile


De maatschappij en techniek veranderen zo snel, dat langlopende masterplannen achterhaald zijn. De nieuwe wereld vraagt om flexibele , snelle partners en toekomstbestendige oplossingen.


5. Partner up


We hebben onze eigen specialistische rol binnen het eco-systeem van smart city ontwikkelingen. Door samenwerking met complementaire partijen behalen we het optimale resultaat.


6. Keep it clean


Openbare verlichting kan naast functioneel ook mooi zijn. En door functies te combineren binnen onze armaturen, strijden we tegen verrommeling van de publieke ruimte.
  • Innovaties en de nieuwste ontwikkelingen over ontwerp, inrichting, onderhoud en beheer van openbare ruimte.

  • "Dit is de beurs, iedereen komt hier. Houden zo. Er zijn genoeg beurzen het hele jaar door, maar dit is wel degene waar je wilt zijn."

  • Alles over openbare ruimte, dus ook over smart cities, klimaatverandering en duurzaamheid!

  • "Dit evenement is absoluut van grote waarde voor iedereen die zich bezighoudt met de openbare ruimte."