Haasnoot Bruggen

Waarom wij doen wat we doen
Op watergebied heeft Nederland een grote naamsbekendheid in de wereld. Van oorsprong zijn wij een waterland. Je kunt zelfs zeggen dat het water ons landschap en onze identiteit heeft gemaakt tot wat het nu is.

Water speelt een belangrijke rol in onze samenleving. Water brengt welvaart met zich mee, van de VOC tot aan de containeroverslag. We wonen op en rondom het water, we gebruiken het water voor recreatieve doeleinde. En soms gaan we de strijd aan met het water.

Elke dag bouwen en werken wij door heel Nederland in woon-, werk en leefomgevingen waar water een rol speelt. Vaak in de mooiste gebieden van ons land. Inmiddels hebben wij duizenden bruggen gebouwd door heel Nederland en zijn we elke keer weer trots op onze bruggen als ze fraai aansluiten in de omgeving en de klant onze aanpak positief waardeert.

Onze bedrijfsslogan 'Samen werken aan ons mooie waterland' past volledig bij de gedachte achter ons werk.

Wat wij doen
Wij bouwen bruggen voor woon-, werk en leefomgeving. Een specifiek product met een specifiek doel. Samen met collega's, partners en opdrachtgevers zetten wij onze kennis en ervaring in om bruggen te realiseren die passend zijn binnen de plannen van de opdrachtgever en een bijdrage leveren aan de kwaliteit in vorm, veiligheid en functie voor de omgeving en haar gebruikers.

Standnummer

3.6.46

Sectoren

Straatmeubilair

Landschapsarchitectuur & Ontwerp


  • Innovaties en de nieuwste ontwikkelingen over ontwerp, inrichting, onderhoud en beheer van openbare ruimte.

  • "Dit is de beurs, iedereen komt hier. Houden zo. Er zijn genoeg beurzen het hele jaar door, maar dit is wel degene waar je wilt zijn."

  • Alles over openbare ruimte, dus ook over smart cities, klimaatverandering en duurzaamheid!

  • "Dit evenement is absoluut van grote waarde voor iedereen die zich bezighoudt met de openbare ruimte."