Lankhorst Recycling Products

Duurzame producten uit gerecycled kunststof

Sinds 1975 levert Lankhorst Recycling Products innovatieve kunststof producten en diensten die passen in een groene en duurzame leefomgeving. Naast kunststof palen en kunststof planken, produceren wij onder andere ook complete kunststof damwanden, beschoeiingen, steigers, gevelpanelen, bruggen en vlonders uit recycling grondstoffen.

KLP® is de merknaam voor deze producten uit gerecycled kunststof. Het staat voor Kunststof Lankhorst Product en is een standaard voor kwaliteit. Het materiaal rot en splintert niet, gaat tientallen jaren mee en is onderhoudsvrij.KLP® producten dragen bij aan een schoner milieu, want ze zijn gemaakt uit gerecycled materiaal, zijn niet geïmpregneerd en staan dus geen giftige stoffen af aan de omgeving. Bovendien is kunststof KLP® later altijd weer recyclebaar.

Lankhorst heeft uitgebreide kennis en ervaring opgebouwd van productieprocessen, materiaalsamenstellingen en toepassingsgebieden. Hierdoor kunnen wij het gehele proces, van concept tot en met realisatie, vlekkeloos uitvoeren. We bedienen hiermee onder andere de volgende sectoren: Grond-, Weg- en Waterbouw, Openbare Ruimte, Bouw en Industrie.

Lankhorst Recycling Products is onderdeel van de Koninklijke Lankhorst Euronete groep. Dit biedt vele mogelijkheden op het gebied van kennis, ideeën en ontwikkeling. Echte synergie!

Standnummer

3.2.52

Website

Sectoren

Groen

Straatmeubilair


  • Innovaties en de nieuwste ontwikkelingen over ontwerp, inrichting, onderhoud en beheer van openbare ruimte.

  • "Dit is de beurs, iedereen komt hier. Houden zo. Er zijn genoeg beurzen het hele jaar door, maar dit is wel degene waar je wilt zijn."

  • Alles over openbare ruimte, dus ook over smart cities, klimaatverandering en duurzaamheid!

  • "Dit evenement is absoluut van grote waarde voor iedereen die zich bezighoudt met de openbare ruimte."