Copier

Beide voeten op de grond

Met hard werken, een flinke dosis enthousiasme en een diepgewortelde no-nonsense instelling is Copier sinds 1997 uitgegroeid tot een allround partner, met ervaren adviseurs en ingenieurs voor de buitenruimte.

Meer dan een ingenieursbureau.
Dat durven we gerust te zeggen. Projecten & Engineering, oplossingen voor personele- en kennisvraagstukken en concepten voor eigentijdse samenwerkingsvormen; we gaan graag een stap verder om uw project succesvol te maken.

Copier kan u helpen om tijdig een bewuste keuze te maken voor de mate van risicoacceptatie en verantwoordelijkheid en u verder begeleiden met de te volgen inkoop- en publieke aanbestedingsprocessen.

Kiezen voor delen.
Oftewel samenwerken aan hetzelfde doel, op basis van wederzijds respect en vertrouwen. Samen kennis delen, intern en extern. Voortdurend sparren met collega's om de kwaliteit van uw project te bewaken en waar mogelijk te verbeteren. Delen doen we bovendien als het op duurzaamheid aankomt. Door verantwoord om te gaan met onze bronnen en CO2-bewust te handelen. In onze eigen bedrijfsvoering, maar ook bij de uitvoering van uw projecten.

Standnummer

4.3.51

Sectoren

Advies & Beheer


  • "Dit evenement is absoluut van grote waarde voor iedereen die zich bezighoudt met de openbare ruimte."

  • Innovaties en de nieuwste ontwikkelingen over ontwerp, inrichting, onderhoud en beheer van openbare ruimte.

  • "Dit is de beurs, iedereen komt hier. Houden zo. Er zijn genoeg beurzen het hele jaar door, maar dit is wel degene waar je wilt zijn."

  • Smart cities, duurzaamheid, veiligheid, et cetera, alle aspecten van openbare ruimte.