Goede Speelprojecten

Goede Speelprojecten is leverancier van hoogwaardige en duurzame speeltoestellen voor de openbare ruimte, bij onderwijs en kinderopvang, de recreatiesector en bij zorginstellingen. Onze objecten zijn uitsluitend van de allerhoogste kwaliteit en hebben een maximale speelwaarde, want daaraan doen wij geen concessies. Zo garanderen wij al decennialang onovertroffen perfectie. Zowel wat onze innovatieve producten betreft als de unieke verwerking daarvan.

Niet voor niets beschikken wij als enige leverancier van speeltoestellen in Nederland en België over de prestigieuze duurzaamheidspaspoorten van NLGreenlabel.

Tijdens de Dag-van-de-Openbare-Ruimte presenteren wij ons vanuit het thema: 'De Groene Stad'.

De stad als magneet

De verstedelijking rukt op, wereldwijd. In België en Nederland groeit ca. 60% van de kinderen op in de stad. Steden moeten op veel plekken de hoogte in waardoor er betere kansen ontstaan voor duurzaamheid: meer groen bergt meer en makkelijker regenwater, meer groen zorgt voor een betere temperatuurregeling, meer groen versterkt openbare ruimte en meer groen vergroot als luchtfilter. En niet in de laatste plaats: meer groen is goed voor kinderen!

Beleven en bewegen voor iedereen van 7 tot 77 jaar – dat is het idee!

Als pionier op het gebied van 'natuurlijk spelen' verrassen wij opdrachtgevers met een uniek, breed assortiment en zijn wij specialist in maatwerk en projectbegeleiding.

Samen werken wij aan een kindvriendelijke wereld; Spelen, het zit in onze natuur!

-----------------------------------------

Tijdens Vakbeurs Openbare Ruimte wordt er op de beursvloer een apart gedeelte ingericht, met als overkoepelend thema De Groene Stad. Organisaties en partijen die zich aangesproken voelen, kunnen aanhaken bij dit thema. Goede Speelprojecten is een van de aangesloten partijen.

Standnummer

2.2.34

Sectoren

Sport, spel & recreatie


x

Gaat u ook mee naar België?