BTL

Advies voor groener leven
Mensen houden van groen. Of we nu binnen werken, buiten sporten of in de natuur tot rust komen. We kunnen niet zonder, want groen draagt op allerlei manieren bij aan een gezonde omgeving. Groen is onmisbaar voor verduurzaming. Groen heeft ook een belangrijke sociale component, door ruimte voor ontmoeting en participatie. Uiteindelijk draagt groen bij aan een gezonde maatschappij; een groener leven is fijn. In een groene omgeving voelen mensen zich thuis.

Groene expertise
Het ene groen is het andere niet. Om de gewenste functie van groen te realiseren en goed te benutten, is een doordachte aanpak nodig. Een succesvolle aanpak vraagt om gepassioneerde adviseurs, ontwerpers en ingenieurs met de juiste dosis vakkennis en creativiteit. Om mensen met een open blik, die mogelijkheden zien, zonder de randvoorwaarden uit het oog te verliezen. Die weten dat ze samen met andere specialisten meer bereiken dan alleen. Of het nu gaat om de aanleg van een nieuw project of om behoud of verbetering van (de functie van) bestaand groen.

Groene architecten en ingenieurs
BTL Advies is het groene architecten- en ingenieursbureau. Wij zijn tuin- en landschapsarchitecten, ecologen en adviseurs. Technici die rekenen en tekenen en consultants die het liefst met hun laarzen in de modder staan. Ervaren specialisten die verstand hebben van bomen en planten, en kennis van de natuur in stad en landschap.

Standnummer

2.1.19

Website

Sectoren

Groen

Advies & beheer