Scholz Benelux

SCHOLZ BENELUX is een pro-actief verkoopkantoor. Zij vertegenwoordigt een aantal vooraanstaande Duitse producenten en levert aan verschillende industrieën in de Benelux landen. Vanuit het kantoor in Wageningen worden de producten en belangen van onderstaande producenten op de markt gebracht.

De SCHOLZ GROEP levert pigmenten voor allerlei toepassingsgebieden (zie verder). Met technisch advies en doseeroplossingen brengt zij al meer dan 100 jaar kleur in onze leefomgeving. Kleurmatches voor diverse toepassingen worden uitgewerkt en voorbereid door onze kleurspecialisten. Sinds 2000 is zij de exclusieve distributeur van producent LANXESS voor anorganische ijzeroxide pigmenten. Daarnaast produceert de Scholz Groep high-performance pigmentpasta's, roetdispersies, slurries en roet-sproeigranulaten. Lichtechtpigment, Nussbeize, ultramarijn blauw behoren ook tot het leveringspakket.

Standnummer

2.2.19

Sectoren

Straatmeubilair

Advies & Beheer


  • Innovaties en de nieuwste ontwikkelingen over ontwerp, inrichting, onderhoud en beheer van openbare ruimte.

  • "Dit is de beurs, iedereen komt hier. Houden zo. Er zijn genoeg beurzen het hele jaar door, maar dit is wel degene waar je wilt zijn."

  • Alles over openbare ruimte, dus ook over smart cities, klimaatverandering en duurzaamheid!

  • "Dit evenement is absoluut van grote waarde voor iedereen die zich bezighoudt met de openbare ruimte."