BOOT

Wij zijn BOOT, wij zijn ‘Ingenieurs met een verhaal’.

In de loop van 1989 vonden oprichters Hans Boot en Kees Boot elkaar. Zowel neven als buren, want ze woonden in hun jeugdjaren naast elkaar in Rhenen. Op 1 januari 1990 startten een eigen civieltechnisch adviesbureau. De core business was de voorbereiding van civiele projecten.

Tegenwoordig is het dienstenpakket uitgebreid en leveren wij integrale advies- en managementdiensten. We zijn actief binnen alle facetten van onze leefomgeving. Van stedelijke ontwikkeling tot landelijk gebied: circulaire aanpak, mobiliteit, civiel, groen, water, milieu, sport en recreatie.

Wat maakt onze visie en aanpak uniek?
We hebben respect voor mens en milieu. Dat karakteriseert ons advies, maar ook de manier waarop we met u samenwerken. Dat betekent onder meer dat wij gemaakte afspraken respecteren en oog hebben voor onze omgeving.

We werken vanuit een jarenlange ervaring en met een pragmatische aanpak. Met die kennis interpreteren wij uw vraag vanuit verrassende invalshoeken. Dat leidt tot inventieve ideeën en oplossingen.

We bezien uw vraag vanuit het geheel van een project en omgeving. U krijgt een compleet advies. Zo is BOOT. Een inspirerende partner die uw vraag integraal en betekenisvol invult.

Standnummer

3.2.53

Sectoren

Advies & Beheer

  • Innovaties en de nieuwste ontwikkelingen over ontwerp, inrichting, onderhoud en beheer van openbare ruimte.

  • "Dit is de beurs, iedereen komt hier. Houden zo. Er zijn genoeg beurzen het hele jaar door, maar dit is wel degene waar je wilt zijn."

  • Alles over openbare ruimte, dus ook over smart cities, klimaatverandering en duurzaamheid!

  • "Dit evenement is absoluut van grote waarde voor iedereen die zich bezighoudt met de openbare ruimte."