Luminext

Luminext biedt oplossingen aan overheden en bedrijven om verlichting, sensoren en andere objecten in de buitenruimte veilig, duurzaam en energiezuinig te laten werken en efficiënt te onderhouden. U heeft de volledige regie over de buitenruimte.

Compleet beheer- en besturingssysteem
Met Luminizer heeft u zelf de regie over de buitenruimte en grip op wat er in het areaal gebeurt. Het complete beheer- besturingssysteem biedt een praktische module voor assetmanagement, totaal geautomatiseerd storings- en werkordermanagement, slimme tools voor het aansturen van de dynamische verlichting en overzichtelijke rapportages voor een efficiënte bedrijfsvoering.

Totale regie
Met Luminizer bespaart u energie, heeft u altijd uw assetgegevens up to date, verlicht u op maat voor meer veiligheid en comfort op straat en zijn de onderhoudsprocessen uiterst efficiënt. Door de optimale bedrijfsvoering bespaart u tijd en kosten.

Flexibel en toekomstgericht
De open Luminizer software en systemen zijn volledig koppelbaar aan de gewenste IT-systemen en met alle merken en typen verlichtingsapparatuur. Hierdoor bent u flexibel en voorbereid op uw toekomstige keuzes. U bent klaar voor uw smart city.

'Luminext wil een duurzame, veilige, comfortabele en aantrekkelijke buitenruimte voor iedereen’.
  • Innovaties en de nieuwste ontwikkelingen over ontwerp, inrichting, onderhoud en beheer van openbare ruimte.

  • "Dit is de beurs, iedereen komt hier. Houden zo. Er zijn genoeg beurzen het hele jaar door, maar dit is wel degene waar je wilt zijn."

  • Alles over openbare ruimte, dus ook over smart cities, klimaatverandering en duurzaamheid!

  • "Dit evenement is absoluut van grote waarde voor iedereen die zich bezighoudt met de openbare ruimte."