Bosch Beton

Bosch Beton is in veertig jaar uitgegroeid tot marktleider op het gebied van advies, productie en verkoop van prefab keerwanden voor West-Europa. Jarenlange ervaring, intensief onderzoek, continue productverbetering en snelle levering uit voorraad hebben tot dit marktleiderschap geleid. Door deze kwaliteiten garanderen wij u dat u het beste product geleverd krijgt.

Doordat een vaste partner de plaatsing uitvoert, bent u van advies tot levering verzekerd van optimale kwaliteit. Maar ook ná de levering zit u goed bij Bosch Beton, wij bieden namelijk een fabrieksgarantie tot maar liefst vijftien jaar op onze keerwanden.

Wij produceren elke keerwand in onze eigen fabriek in Kootwijkerbroek. We storten ons unieke betonmengsel in mallen, waarna we deze laten uitharden en opslaan op een van onze terreinen. Door onze grote voorraad zijn onze keerwanden altijd snel leverbaar.

Standnummer

4.5.19

Sectoren

Straatmeubilair


  • Innovaties en de nieuwste ontwikkelingen over ontwerp, inrichting, onderhoud en beheer van openbare ruimte.

  • "Dit is de beurs, iedereen komt hier. Houden zo. Er zijn genoeg beurzen het hele jaar door, maar dit is wel degene waar je wilt zijn."

  • Alles over openbare ruimte, dus ook over smart cities, klimaatverandering en duurzaamheid!

  • "Dit evenement is absoluut van grote waarde voor iedereen die zich bezighoudt met de openbare ruimte."