van de Bijl & Heierman

Van de Bijl Heierman in Opheusden heeft ruim 25 jaar ervaring op het gebied van de totale buiteninrichting. Met een divers klantenbestand, bestaande uit particulieren, bedrijven, scholen, instellingen, zorgcentra, waterschappen, aannemingsbedrijven, bungalowparken en overheden is Van de Bijl & Heierman b.v. de ideale partner voor grote en kleine projecten. U kunt bouwen op een enthousiast team van ruim 75 vaste medewerkers, dat de beschikking heeft over een uitgebreid en modern machinepark. Ook levert Van de Bijl & Heierman b.v. een scala aan materialen. Mede hierdoor biedt Van de Bijl & Heierman b.v. altijd een passende oplossing, of het nu een kleine tuin betreft of een terrein van zeven hectare!

Wij zijn gecertificeerd voor ISO9001, VCA** en alle Groenkeurnormen BRL Tuinaanleg en -onderhoud, BRL Groenvoorzieningen, BRL Dak- en gevelbegroening, BRL Boomverzorging Tevens zijn wij  Aequor-, Ecabo- en Fundeon-erkend opleidingsbedrijf, ErBo erkend en lid van de VHG en de Branche Vereniging Ondernemers Begraafplaatsbeheer (BVOB).

Standnummer

4.1.57

Website

Sectoren

Groen


  • "Dit evenement is absoluut van grote waarde voor iedereen die zich bezighoudt met de openbare ruimte."

  • Innovaties en de nieuwste ontwikkelingen over ontwerp, inrichting, onderhoud en beheer van openbare ruimte.

  • "Dit is de beurs, iedereen komt hier. Houden zo. Er zijn genoeg beurzen het hele jaar door, maar dit is wel degene waar je wilt zijn."

  • Smart cities, duurzaamheid, veiligheid, et cetera, alle aspecten van openbare ruimte.