Wireless Value

Veiligheid is van cruciaal belang bij speeltoestellen. Een ongeluk zit in een klein hoekje en een onveilige valondergrond zorgt regelmatig voor letsel bij kinderen. Hoe zit dat bij u? Is uw speelomgeving wel veilig? Voldoet de ondergrond aan de verplichte EN 1177 norm? Met de Draadloze HIC-meter, de Zwaai Element Meter en de Triple A meter kunt u dat eenvoudig en snel controleren.

Wireless Value is een 'design center' voor draadloze producten. Naast de ontwikkeling en productie van draadloze meet- en regelsystemen, zet Wireless Value haar expertise in voor zeer uiteenlopende draadloze producten. Onze range impact meters zijn een voorbeeld van onze expertise om draadloze technologie toe te passen in geavanceerde producten zoals een HIC meter en een Triple A meter. Onze engineers werken continue samen om nieuwe, innovatieve producten en functionaliteiten te ontwikkelen. Naast ons streven om onze producten op een nog hoger niveau te brengen, werken we graag samen met onze opdrachtgevers als er behoefte is aan een custom made oplossing of een compleet nieuwe ontwikkeling.

Registreer hier en bezoek onze stand >


 
  • "Dit evenement is absoluut van grote waarde voor iedereen die zich bezighoudt met de openbare ruimte."

  • Innovaties en de nieuwste ontwikkelingen over ontwerp, inrichting, onderhoud en beheer van openbare ruimte.

  • "Dit is de beurs, iedereen komt hier. Houden zo. Er zijn genoeg beurzen het hele jaar door, maar dit is wel degene waar je wilt zijn."

  • Smart cities, duurzaamheid, veiligheid, et cetera, alle aspecten van openbare ruimte.