Buitenom

PLACEMAKING, CO-CREATIE & QUICKWINS

Buitenom maakt aantrekkelijke plekken voor en met de buurt en gaat graag nieuwe uitdagingen aan voor de stad.

DROMEN OP EILAND

In Rijswijk kregen zij die kans! Reisorganisatie Rover had station Rijswijk uitgeroepen tot minst aantrekkelijke station van Nederland. Na een brede schouw bleek dat er behoefte was aan meer kleur, meer groen en meer zitplekken op het stationsplein voor de bibliotheek. Met 7 nieuwe meerstammige bomen en een groot droomeiland van kunstgras is het plein een stuk aangenamer geworden. Er spelen weer kinderen, er wachten reizigers, er wordt geluncht, en tijdens het voorlezen wanen de kinderen zich even in een andere wereld. Een droomeiland tussen het groen. Een voorbijganger pakt een boek uit de kast boven de rugleuning. Uit zijn tas komen ander boeken die hij terugzet. De avond valt en de schemerlampen boven de kast springen aan. Meer info

Buitenom ontwerpt buitenruimtes waar gebruikers betrokken bij raken en waar bewoners voor willen zorgen. Ruimtes die een sterke identiteit hebben en die de diversiteit van de leefomgeving vergroten. Buitenom ontwerpt en ontwikkelt tevens eigen producten voor deze locaties of combineert bestaande producten in onvoorspelbare combinaties. Buitenom zet de ruimte in beweging!

Doordat zij gespecialiseerd zijn in conceptontwikkeling, inrichting openbare ruimte, kunstprojecten en productontwerp kunnen zij een compleet ontwerp leveren, waarin al deze disciplines verwerkt zijn.

Stand Number

2.2.19

Sectors

Sport, Play & Recreation

Street furniture

Pavement

Landscape architecture & Design


  • The most comprehensive event about products, services and technologies that shape public space.

  • Everything you need for your commercial projects in one place.

  • All aspects of public space in focus. Over 600 exhibitors.