Bylandt/HUWA

Warme uitstraling
Straatbaksteen is een natuurlijk bestratingsmateriaal, geproduceerd zonder kunstmatige toevoegingen. Hierdoor hebben de vorm en kleur een natuurlijk karakter. Een verharding van straatbaksteen zal dan ook altijd harmoniƫren met de omgeving.

Flexibiliteit
Door de verschillende formaten kunnen straatbakstenen veel vormen volgen, in verschillende verbanden worden gelegd en zijn ze goed te combineren met andere materialen.

Duurzaamheid
Straatbakstenen zijn slijtvast en gaan ruim honderd jaar mee. De stenen kunnen meerdere malen worden verwerkt en hebben een hoge restwaarde. De prijs van straatbakstenen is dan ook een goede investering op langere termijn.

Kleurechtheid
Straatbakstenen zijn door en door gekleurd. Ze krijgen hun kleur tijdens het bakproces, zonder gebruik te maken van kunstmatige hulpstoffen. De kleurintensiteit van de stenen neemt in de loop der jaren zelfs toe, wat de bestrating een mooi en tijdloos karakter geeft.

Vandersanden Group biedt kwalitatief hoogwaardige straatbakstenen aan in veel verschillende types en formaten. Wilt u meer weten over straatstenen? Neem dan contact met ons op. Wij voorzien u graag van een persoonlijk en passend advies.

www.bylandt.com
www.huwastraatbaksteen.nl

Stand Number

4.2.35

Sectors

Pavement


  • Focus exclusively on all aspects of public space. More than 600 exhibitors!