KSP Kunstgras

Kunstgras openbare ruimte Openbare ruimte Overheden en gemeenten hechten veel waarde aan de uitstraling van openbare ruimtes als rotondes, bermen en plantsoenen. Iedere gemeente moet een visitekaartje zijn. Ondanks het belang van een mooie uitstraling spelen ook het financiƫle plaatje en de mate van onderhoud een belangrijke rol bij de inrichting van de openbare ruimte. Kunstgras openbare ruimte Kunstgras is een onderhoudsarme oplossing voor vrijwel elke openbare ruimte. Omdat kunstgras in vrijwel elke vorm kan worden aangebracht is kunstgras zeer geschikt voor elke gebruikstoepassing. Kunstgras heeft het hele jaar door een mooie uitstraling, is onderhoudsarm en is onder alle weersomstandigheden begaanbaar. Omdat kunstgras een zeer lange levensduur heeft en bestand is tegen een hoge gebruikersintensiteit is kunstgras ook uit financieel oogpunt een interessante overweging.

Rotondekunst
Rotondes zijn vandaag de dag meer dan alleen een praktisch verkeerselement om de verkeersveiligheid te vergoten. Rotondes zijn het visitekaartje van de gemeente waar dagelijks veel verkeer passeert. Steeds vaker wordt er daarom gekozen voor rotondekunst of een andere bijzondere inrichting van de rotonde. Kunstgras is een uitstekende ondergrond voor op een rotonde waarmee u uw rotonde voorziet van een natuurlijke uitstraling maar profiteert van het onderhoudsarme karaktervan kunstgras.

NIEUW: TreeMulch Boomspiegels
Boomspiegels zijn verzamelplaatsen voor onkruid en zwerfvuil. Los material zoals siersplit wordt snel uit de roosters gelopen en kan vervolgens niet meer gereinigd worden. TreeMulch is een vaste natuurlijke ondergrond met een onderhoudsarm karakter. TreeMulch is bestand tegen alle weersinvloeden en heeft slechts eens in de zoveel jaren een onderhoudsbeurt nodig.

Stand Number

3.2.23

Sectors

Play

Green


  • Focus exclusively on all aspects of public space. More than 600 exhibitors!