Wildkamp

Wildkamp is een technische groothandel met meer dan 100.000 artikelen uit voorraad leverbaar. Het familiebedrijf dat al 45 jaar de techniek in dienst van mensen stelt biedt door middel van deskundig advies de juiste oplossingen aan professionals. Met 45 filialen verspreid door heel Nederland is Wildkamp een toegevoegde waarde in de breedste vorm, van regenwaterafvoer, regenwaterinfiltratie tot beregening.

Wildkamp investeert veel in het toekomstperspectief, zowel op het gebied van producten als in klantrelaties. De klant staat centraal en door middel van een breed assortiment, deskundig advies en gratis bezorging kan de klant altijd rekenen op de service die Wildkamp te bieden heeft.

Op het gebied van de producten wordt er continu gekeken naar nieuwe ontwikkelingen en innovaties. Het infiltratiesysteem uit het assortiment van Wildkamp waarmee het op de dag van de open ruimte staat is hier een voorbeeld van. Het is namelijk ontzettend belangrijk om regenwater op een goede manier af te voeren. Omdat natuurlijke oplossingen niet altijd geschikt zijn, moeten er dus andere manieren worden gezocht om wateroverlast te voorkomen, Wildkamp biedt deze oplossingen.

Stand Number

4.5.09

Website

Sectors

Green

Landscape architecture & Design

Subsurface


  • The most comprehensive event about products, services and technologies that shape public space.

  • Everything you need for your commercial projects in one place.

  • All aspects of public space in focus. Over 600 exhibitors.