Basematters

Wij zijn basematters en geloven dat bijzonder design van talentvolle ontwerpers gezien moet worden. Wij scouten design die een eigen signatuur hebben en een verhaal vertellen. Deze aantrekkelijke ontwerpen zetten wij om naar professionele productie. We zijn hierdoor in staat om uniek design tegen eerlijke prijzen te verkopen en jonge talentvolle designers de kans te geven die ze verdienen.

Circulaire Cityscapes tegels van Studio Allt geïnspireerd op het werk van M.C. Esher zijn zeer duurzaam en geschikt voor intensief gebruik. Ze zijn weerbestendig en gripvast. Geschikt voor openbare ruimten, tuinen, terrassen en paden. Wij zijn lid van NL Greenlabel die de tegels test op duurzaamheid.
Met de geometrische vormen kan echt eindeloos worden gevarieerd om symmetrische en asymmetrische vlakken te creëren. In de buitenruimte ontstaat zo een modulair tapijt. De Circulaire Cityscape tegels lenen zich goed voor speelse paden of terrassen.
De tegel kan gevoegd én ongevoegd worden gelegd op een goed voorbereide zandgrond.
De afwatering is zeer goed door de conische vorm van de tegel. Het lichte profiel op de tegels biedt een anti-slip functie.

Materiaal: beton en circulaire grondstoffen.

Stand Number

2.1.24

Sectors

Street furniture

Pavement


  • Focus exclusively on all aspects of public space. More than 600 exhibitors!